Treningsinformasjon juniorpartiet høsten 2011

Velkommen til et nytt treningsår!

Medlemskontingenten er i år på kr. 1.600,-, hvorav kr. 800,- betales nå i høst og kr. 800,- etter nyttår. Kontingenten dekker utgifter til treningslokaler og medlemsforsikring hos Norges Kampsportforbund. Prisen for ny drakt ligger rundt kr. 330,-. Vi minner om at ingen av trenerne er lønnet, og ingen har økonomisk «gevinst» av vår aktivitet.

Treningstidene i år finner du her. Vi følger skolerutens gang (i Ringerike), så når det er skoleferier tar også vi ferie. Gradering vil finne sted i mai, og for å gradere må utøverne ha minst 48 timer med trening bak seg.

I desember tar vi treningsfri, og i januar satser vi på å få noen fredagstreninger. Dersom noen må gå fra treningen før kl. 19.30 er det fint om det informeres om dette før treningen starter, slik at vi vet at noen forlater lokalet.

Lørdag 3. september skal klubben ha en stand på Ringeriksdagen. I denne forbindelse ønsker vi å ha en liten oppvisning/fremvisning av hva vi driver med. Dersom du kan være med en time eller to, er det fint om du sier fra til enten Ellen, Carsten eller Kristina. Dette vil pågå fra ca 11.00 til ca 15.00 for juniorutøverne. Dersom det er mange som melder sin interesse deler vi dagen i kortere økter.

Er det noen spørsmål, kan disse rettes til:

Kristina Jøssund, 472 85 134
Inga-Terese, 970 05 004 (sms)
Ellen Næss og Carsten Brocker, 997 13 602 / 473 18 364

Dette innlegget ble publisert i Ungdomspartiet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..